Anna van Plugwise

Plugwise is een innovatieve producent van draadloze regelaars en controlesystemen. Voor verwarmingssystemen ontwikkelden zij Anna, de slimme thermostaat. Met de slimme regelingen die Plugwise ontwerpt en produceert, wil men gebouwen efficiënter en duurzamer regelen. Met een uitgebreid assortiment aan energiemonitoring- en controlesystemen krijgt u een actueel en nauwkeurig inzicht in het energieverbruik waardoor tussen de 10 en 40 procent op energie kan worden bespaard.
Plugwise is een op en top Hollands bedrijf, internationaal georiënteerd en met een volledig geautomatiseerde hightech productie in Eindhoven. Inmiddels heeft het bedrijf ook vestigingen geopend in Duitsland en Australië en werkt men samen met diverse internationale distribiteurs. 

Plugwise: innovatief, toegankelijk en gebruiksvriendelijk

Het Plugwise systeem is eenvoudig te gebruiken tegen lage kosten en werkt overal. Omdat het draadloze systeem geen uitgebreide (milieubelastende en dure) bekabeling nodig heeft en onafhankelijk is van energiemaatschappijen, kan het systeem gemakkelijk mee verhuizen. Bovendien verhoogt het systeem het woon- en werkcomfort dankzij slimme schakeltechnieken die energiebesparing en de behoeften van de gebruiker feilloos integreren.
De systemen van Plugwise geven in één oogopslag inzicht in het totale energieverbruik, de eventuele eigen energieproductie en het energieverbruik per apparaat, op ieder moment van de dag, waar men zich op dat moment ook bevindt. Dit gebeurt via de Plugwise App op de tablet, smartphone of via de Plugwise pc software Source.
 
Plugwise maakt uw verwarmingssysteem slimmer. Kijk hier voor onze thermostaten.