AWB ThermoMaster C-XV 35
29 kW
CW5

AWB ThermoMaster C-XV 35

De AWB Thermomaster C-XV 35A is een cv-ketel gericht op een groot huishouden. De hr-ketel is uitgerust met een high efficiency pomp, waardoor het energieverbruik aanzienlijk daalt. Door de unieke warmtewisselaar van AWB heeft deze cv-ketel een hoog rendement.
Meer info

 • Gratis Exacontrol VM1 thermostaat met een adviesprijs van € 63,-
 • Bewezen technologie
 • Energiezuinige A-label pomp

Vermogen verwarming tot 200 m2

Warm water comfort CW5

Energie zuinigheid A

Incl. installatie & thermostaat!

Uw keuze
AWB ThermoMaster C-XV 35
1.179,00 1.494,00
Installatie
inclusief
Servicecontract
13,75 p/m
Cv-ketel kopen + installatie
0,00
Kies uw thermostaat
0,00

Totaal eenmalig
1.179,00
Maandelijks
13,75 0,00
Prijzen zijn incl. BTW installatie & thermostaat

Cv-ketel kopen + installatie *

Bij CVketelvoordeel.nl heeft u de keuze uit een cv-ketel met of zonder onderhoudscontract van 2 jaar. Wanneer u kiest voor de optie met onderhoudscontract betaalt u eenmalig een lagere prijs en zijn alle kosten van onderhoud, storingen en service volledig gedekt.

Kies uw thermostaat *

 • Lees meer >
 • Lees meer >

Meer informatie

De AWB ThermoMaster C-XV 35 is met name zeer geschikt voor hoekwoningen en rijtjeshuizen met 100 m2 inhoud; alle onderdelen van de ketel zijn hier speciaal op voorbereid.


Net zoals de andere ketels uit deze serie, is de AWB ThermoMaster C-XV 35 zeer onderhoudsvriendelijk, waardoor de totale beheerskosten laag zijn. Met een CW-waarde van vijf en een groot ketelvermogen, levert de combiketel ruim voldoende water voor veeleisende toepassingen. 


AWB levert goed presterende ketels voor een concurrerende prijs. Dit geldt ook voor de AWB ThermoMaster C-XV 35. De prestaties van deze combiketel zijn goed. De warmwatervoorziening voldoet aan de CW5-classificatie en is daardoor ruim voldoende voor een regendouche of het vullen van het bad. De ketel verwarmt probleemloos een grote woning. 

Prijsopbouw

AWB ThermoMaster C-XV 35 CW5 € 916,-
AWB Exacontrol VM1 thermostaat € 63,-
Aansluitmaterialen € 200,-
Vakkundige montage € 315,-
Totaalprijs € 1.494,-

Technische informatie

Model ThermoMaster C-XV 35
Tapwater 38C (l/min) 17
Tapwater 60C (l/min) 10.4
Hoogte in mm 700
Breedte in mm 390
Diepte in mm 280
Gewicht (kg) 28
Nominaal Vermogen bij 50/30 (kW) 7.1 - 35.5
Nominaal Vermogen bij 80/60 (kW) 7.0 - 30.0
Belasting op onderwaarde CV in (kW) 30.5
Belasting op bovenwaarde CV max (kW) 35.5
Gebruiksrendement HR verwarming (%) 108.5
Geluidsniveau binnen (dB) 54
Energielabel ruimteverwarming
Energielabel warm tapwater

Service en onderhoud

Inclusief een veilige all-in installatie

Cv-ketels van CVketelvoordeel.nl worden compleet gemonteerd opgeleverd. Hierbij gaan we wel uit van vervanging van een hr-ketel door een hr-ketel, indien technisch mogelijk ook vr-ketel door een hr-ketel. Wij vervangen het expansievat, de gaskogelkraan, de inlaatcombinatie, het leidingwerk binnen 1 meter, het overstortventiel, de vul- en aftapkraan, de vulkraan en de vulslangset. Ook een nieuwe (slimme) thermostaat behoort bij onze all-in installatie. De prijzen van CVketelvoordeel.nl zijn inclusief btw en een veilige installatie.

Optioneel: Cv-ketel onderhoudscontract Feenstra

Wanneer u kiest voor de optie cv-ketel kopen met onderhoudscontract, dan heeft u naast een veilige installatie van uw cv-ketel en de gratis thermostaat, ook de garantie van de 24/7 storingsdienst en regulier onderhoud. Het cv-ketel onderhoudscontract bieden wij aan in samenwerking met Feenstra. Voor deze service betaalt u €13,59 per maand en bent u voorzien van de volgende voordelen:

  K Korting op de aanschafprijs van de cv-ketel
  Uw cv-installatie wordt één keer in twee jaar onderhouden.
  Mocht u onverhoopt een storing krijgen, dan geldt: vóór 10 uur gemeld, dezelfde dag nog geholpen.
  De onderhouds- en voorrijkosten zijn gedekt, waardoor u niet voor onverwachte kosten komt te staan.
  De materiaalkosten bij zowel storing als onderhoud zijn inbegrepen.
  Geen uurloon van de monteur bij een storing of onderhoud.

Met het cv-ketel onderhoudscontract voorkomt u hoge reparatiekosten en komt u op een koude winterdag niet voor nare verrassingen te staan. Dit onderhoudscontract sluit u via ons af bij Feenstra en heeft een looptijd van 2 jaar. Daarna kunt u het met een opzegtermijn van een maand kosteloos opzeggen.

Mogelijke vervanging rookgasdoorvoer

Na het plaatsen van de bestelling nemen onze experts telefonisch contact met u op om de bestelling met u te bespreken. Tijdens dit gesprek beoordelen zij de bestaande rookgasdoorvoerop basis van foto’s, welke u heeft opgestuurd.

Een rookgasdoorvoer is aan slijtage onderhevig. Het materiaal is ontwikkeld en getest voor de levensduur van een cv-ketel. Door aantasting van de doorvoer van agressief condenswater wordt de wand dunner en vallen er gaten in. Als dit gebeurt kunnen er rookgassen ontsnappen, zoals koolmonoxide en levensgevaarlijke situaties ontstaan.

Mocht er geen hr-rookgasdoorvoer zijn, of er is sprake van een bestaande onveilige rookgasdoorvoer, dan is een nieuwe rookgasdoorvoer noodzakelijk om de veiligheid van u en uw medebewoners te garanderen. CVketelvoordeel.nl zal dit dan altijd controleren en zonodig een nieuwe rookgasdoorvoer installeren. Hiervoor geldt een eventuele meerprijs voor van € 125,-.

Bestelproces

 • bestel-1

  Stap 1
  Cv-ketel offerte aanvragen

 • bestel-2

  Stap 2
  Telefonische offerte doorlopen

 • bestel-3

  Stap 3
  Definitieve offerte per mail

 • bestel-4

  Stap 4
  Installatiedatum kiezen