Best geteste cv-ketels volgens de Consumentenbond

De Remeha Tzerra PLus M CW3 en CW4 cv-ketels zijn door de Consumentenbond verkozen in de top 3 als best geteste cv-ketels! Met plek 2 en 3 zijn de Remeha cv-ketels echte all-round HR combiketels!

Met een 7,7 als eindcijfer de terechte winnaars. In totaal heeft de Consumentenbond 20 hr-ketels getest. Volgens de Consumentenbond zijn de Remeha Tzerra verwarmingsketels echte allrounders en komen deze op vele vlakken sterk naar voren, zoals:

  • Energiezuinigheid bij verwarming
  • Comfort warm water
  • Stroomverbruik
  • Verwarmen op een laag pitje
  • Prijs kwaliteit verhouding

Bij CVketelvoordeel.nl koopt u een Remeha Tzerra Plus M cv-ketel inclusief installatie en thermostaat. Prijs vanaf € 979,-! Inclusief gratis Remeha qSense thermostaat of kies voor een voordelige Remeha eTwist!

                                                 

Best geteste Remeha cv-ketels hebben de voorkeur van de consument

Voor de beste cv-ketel test heeft de Consumentenbond haar internetpanel bestaand uit 6.000 consumenten ingeschakeld. Hen is gevraagd naar de betrouwbaarheid en de levensduur van de cv-ketel die bij hen thuis hangt. Het is heel duidelijk dat de consument een voorkeur heeft voor het merk Remeha. Het cv-ketel merk Remeha krijgt van het consumentenpanel het hoogste rapportcijfer, namelijk een 8,5.

Over de Remeha Tzerra

De Tzerra is de meest verkochte cv-ketel productlijn uit het assortiment van Remeha. Het zijn zeer compacte combiketels en uit de test van de Consumentenbond blijkt dat ze op alle vlakken goed scoren. De best geteste ketel zijn de CW3 en CW4 variant, maar CVketelvoordeel.nl heeft ook CW5 Tzerra in haar assortiment. De Comfort Warmwater (CW) klasse is afhankelijk van de grootte van uw huishouden en warm water behoefte.

Remeha ketels bekijken