Nieuwe cv-ketel kopen? Zo werkt het!

Bent u benieuwd hoe het bestelproces verloopt als u een cv-ketel aanschaft? Bekijk dan onderstaande video of lees onderstaand het bestelproces door.

1. Nieuwe cv-ketel kiezen

Bent u toe aan een nieuwe cv-ketel? Kies dan een hr-ketel uit onze webshop. CVketelvoordeel.nl voert uitsluitend energiezuinige ketels van A-merken. In onze shop vindt u de Keuzehulp die u kan helpen om de beste cv-ketel voor uw huishouden uit te zoeken. De grootte van uw woning en de mate van comfort dat u wenst spelen hierbij een rol. Heeft u eenmaal een ketel op het oog, doe dan een vrijblijvende offerte aanvraag.

2. Deskundig doorspreken van uw aanvraag

Na uw aanvraag wordt u gebeld door een van onze specialisten in verwarming. We lopen uitvoerig door uw aanvraag heen. We willen immers niet dat u naderhand voor verrassingen komt te staan. We vragen u om foto's te maken van de bestaande situatie, zodat we kunnen beoordelen wat er moet gebeuren bij installatie. Wanneer er bijvoorbeeld sprake is voor een onveilige rookgasdoorvoer, zal er een nieuwe moeten worden aangelegd. Dit alles om de veiligheid van de cv-ketel installatie te kunnen garanderen en u zonder zorgen van warm water en verwarming kunt genieten.

3. Cv-ketel onderhoud

Vanzelfsprekend heeft u 2 jaar lang 100% garantie op uw ketel. Maar wilt u alle risico's uitsluiten, dan is het raadzaam om een cv-ketel onderhoudscontract af te sluiten bij onze partner Feenstra. Bij het all-inclusive onderhoudscontract krijgt u korting op de aanschafprijs van uw cv-ketel. Ook wordt uw ketel één keer in de twee jaar onderhouden én kunt u 24/7 terecht als u onverhoopt een cv-ketel storing heeft. Het onderhoudscontract is aanbevolen, maar niet verplicht bij de aanschaf van een hr-ketel.

4. Cv-ketel installatie

Wanneer alles duidelijk is, kunt u de opdracht bevestigen. Op de met u overeengekomen datum komt de installateur bij u langs om de combiketel en thermostaat te installeren. Meestal kan dit al binnen 24 uur. Wanneer u toch nog bedenkingen heeft, hebben we daar alle begrip voor. Zolang de ketel niet geplaatst is, kunt u kosteloos annuleren. De monteur plaatst de ketel volgens de strenge veiligheidsnormen van onze servicepartner Feenstra. Nu kunt u heerlijk genieten van uw cv-installatie. U betaalt achteraf, dus wanneer de ketel aan de muur hangt en goed en wel werkt.

Dus bestel nu uw cv-ketel bij CVketelvoordeel.nl en begin bij stap 1 van het bestelproces!

 • bestel-1

  Stap 1
  Cv-ketel offerte aanvragen

 • bestel-2

  Stap 2
  Telefonische intake

 • bestel-3

  Stap 3
  Definitieve offerte per mail

 • bestel-4

  Stap 4
  Installatiedatum kiezen

De cv-ketel keuzehulp