Installatiebedrijf CVketelvoordeel.nl

cv-installateurEen cv-ketel is een complexe installatie waarbij water, elektriciteit en gas bij elkaar samenkomen. Daardoor moet niet alleen een cv-ketel aan de hoogste veiligheidseisen voldoen, maar ook de cv-installatie aanleggen moet met de grootst mogelijke zorg en expertise gebeuren. Wilt u een cv-ketel kopen en installeren, laat dit dan doen door CVketelvoordeel.nl. Zo krijgt u naast een veilig geïnstalleerde cv-ketel, ook de zekerheid dat de ketel goed afgesteld staat. Zo wordt de hr-ketel zo energiezuinig mogelijk ingeregeld, waardoor u bespaart op uw energierekening. Wij geven u graag vakkundig advies voor de keuze van de beste cv-ketel, passend bij uw situatie.

Cv-ketel kiezen

Waar moet u op letten bij een cv installateur?

Een cv installateur is een vrij beroep. Dat wil zeggen dat iedereen zonder diploma zich zo mag noemen. Daarom is het verstandig om bij een cv installatiebedrijf goed te letten op de veiligheid, certificeringen, energiezuinigheid en kwaliteit bij het aanleggen van de cv-ketel.

Veiligheid

Een cv-installatie aanleggen moet veilig gebeuren, anders is de kans op koolmonoxidevergiftiging erg groot. Honderden mensen per jaar krijgen een koolmonoxidevergiftiging, met ernstige gevolgen van dien. CVketelvoordeel.nl werkt uitsluitend met gecertificeerde installateurs met jarenlange ervaring. Om een veilige installatie te garanderen werken we altijd volgens laatste veiligheidsvoorschriften en met de beste kwaliteit A-merken hr-ketels en materialen. Niet alleen de cv-ketels zijn van uitstekende kwaliteit, ook wordt er door de installateurs gekeken naar de leidingen, expansievat en de rookgasdoorvoer, om jarenlang de veilige werking van de cv-ketel te kunnen garanderen.

Certificeringen

Al onze monteurs zijn VCA gecertificeerd. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM). Het is een veelzijdig programma waarmee bedrijven worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem. Het VCA-systeem (het zogenaamde certificatieschema) voldoet aan de eisen die in Europese normen zijn vastgelegd. 

Energiezuinig

Daarnaast is het belangrijk om de cv-ketel zo goed mogelijk in te stellen. De jarenlange ervaring van onze experts komt terug in het optimaal afstellen van de cv-ketel; zo energiezuinig mogelijk, toegespitst op uw specifieke woonsituatie. Zo bespaart u op uw energierekening en zit u er altijd warm bij.

Kwaliteit

Cvketelvoordeel.nl heeft samenwerkingsverbanden met Feenstra, Honeywell, Remeha, Intergas en AWB. Eén voor één gerenommeerde organisaties op het gebied van cv-ketels, met bijpassende certificeringen en kwaliteitseisen. Een cv-ketel kopen en installeren doet u daarom bij CVketelvoordeel.nl.

Cv installatie aanleggen: wat houdt dit in?

Een cv-ketel installeren is niet alleen puur het ophangen van de hr-ketel. Om de veiligheid van de cv-installatie te kunnen garanderen, moet er gekeken worden naar de rookgasdoorvoer. Kan deze nog een ketelleven (12 à 15 jaar) mee, of moet deze vervangen worden? Hierbij is het grootste gevaar het vrijkomen koolmonoxide. Ook moeten de gasleidingen worden geïnspecteerd door een gecertificeerd installateur. Zodat u er zeker van bent dat er geen gas verloren gaat en er een lekkage is, waarbij schadelijke gassen vrijkomen. Bekijk hier waar de cv-ketel installatie uit bestaat en welke materialen er gebruikt worden voor installatie bij CVketelvoordeel.nl

Cv installatie kosten

Bij CVketelvoordeel.nl werken we geheel transparant. Er zijn kosten van de cv-ketel, de thermostaat, de installatie en de daarbij behorende materialen. Dit alles geeft de totaalprijs aan als u kiest voor een cv-ketel kopen en installeren. De installatiekosten zijn € 315,- en de materiaalkosten zijn € 200,-.

Bij CVketelvoordeel.nl koopt u een ketel altijd inclusief installatie. In de totaalprijs zijn de kosten voor het aanleggen van de cv installatie al opgenomen. Zo weet u precies waarvoor u betaalt en komt u nooit voor verrassingen te staan.

Bekijk hier ons cv-ketel aanbod