Nieuwe cv-ketel kopen

Bent u toe aan een nieuwe cv-ketel? Kies dan de beste hr-ketel voor uw woning en huishouding. Bij het kiezen van een nieuwe combi-ketel moet u hierop dingen letten:

  • Capacititeit voor genoeg warm water en verwarming
  • Energiezuinigheid voor lage stookkosten
  • Aanschafkosten inclusief installatie en thermostaat
  • Veiligheid van de installatie

Een cv-ketel koopt u niet elke dag. Laat u daarom adviseren over de beste keuze. CVketelvoordeel geeft u gratis en vrijblijvend advies of bekijk ons assortiment.

Aanbod cv-ketels

Cv-ketel kopen en installeren

Ons assortiment bestaat uit de kwaliteitsmerken Remeha, AWB en Intergas. HR-ketels die allemaal Energielabel A hebben op het gebied van warm water en verwarming. Zo weet u dat ze energiezuinig zijn. Ook hebben de ketels allemaal 2 jaar garantie. Bij CVketelvoordeel staat veiligheid van de cv-installatie hoog in het vaandel. Koopt u bij ons een cv-ketel, dan wordt deze altijd geïnstalleerd door één van onze vakmensen. Ook wordt er een nieuwe rookgasafvoer aangelegd en wordt de thermostaat gemonteerd. En natuurlijk wordt de oude ketel gedemonteerd en afgevoerd. Kortom, we nemen u de volledige installatie uit handen bij de aanschaf van een nieuwe cv-ketel.

Welke cv-ketel kopen?

Belangrijk is dat een nieuwe cv-ketel voldoende warm water en warmte levert, u wilt tenslotte comfortabel wonen. Voor warm water moet u daarom letten om de CW waarde en voor verwarming op het vermogen, uitgedrukt in kW. Hoe hoger de CW klasse, hoe meer water per minuut de ketel kan leveren. Het vermogen in kW bepaalt de capaciteit aan warmte. Bij het kiezen voor de juiste cv-ketel moet er ook in acht worden genomen wat voor type woning u heeft, hoe groot het huis is en of het geïsoleerd is. Grofweg kunt u de verdeling maken over 3 type huishoudens:

  • Klein huishouden: CW3 | 18 - 22 kW
  • Middelgroot huishouden: CW4 | 20 - 28 kW
  • Groot huishouden: CW5 | 25 - 35 kW

Meer over welke cv-ketel kiezen

Cv-ketels vergelijken

AWB ThermoMaster C-XV 25

Vanaf 1.113,00

Remeha Avanta 28c CW4

Vanaf 1.173,00

Intergas Hreco 30, CW 4

Vanaf 1.199,00

Remeha Avanta 35c CW5

Vanaf 1.271,00

Cv-ketel advies

Kiest u een cv-ketel uit in onze webshop, dan wordt u altijd nagebeld door onze specialist in verwarming. Tijdens dit telefonische adviesgesprek wordt er nagegaan of de gekozen ketel daadwerkelijk geschikt is voor uw woning en bij uw wensen past. Zodat u altijd de beste cv-ketel kiest voor uw huishouden. Bij het kiezen van de juiste cv-ketel zit u nergens aan vast en het persoonlijke adviesgesprek bent u verzekerd van de juiste keuze.

Kies nu uw cv-ketel