Cv-ketel onderhoud

Een cv-ketel zorgt ervoor dat je voorzien bent van warm water en verwarming in je woning. Een storing van de cv-ketel is daarom ongewenst. Zelf kan je jouw cv-ketel onderhouden door de hr-ketel te ontluchten en bij te vullen. Daarnaast is het van belang ook regelmatig je ketel te laten inspecteren en onderhouden door een gecertificeerd verwarmingsinstallateur. Tijdens het professionele onderhoud worden onderdelen vervangen en de ketel gereinigd.

Waarom kiezen voor cv-ketel onderhoud?

Regulier onderhoud aan de cv-ketel:

. Voorkomt storingen
. Garandeert een veilige werking
. Verlengt de levensduur
. Beperkt onnodig gasverbruik

Aanbod cv-ketels bekijken

Cv-ketel onderhoudSamenwerking met Feenstra voor cv-ketel onderhoud

Bij CVketelvoordeel.nl koop je niet enkel een hr-ketel. Naast een veilige installatie en de gratis thermostaat kan je ook optioneel een onderhoudscontract afsluiten. Dit onderhoudscontract bieden wij aan in samenwerking met Feenstra. Deze service kost €14,07 per maand en hiervoor krijg je het volgende:

  De cv-installatie wordt één keer in de twee jaar onderhouden
  De prijs is all-in, waardoor je niet voor onverwachte kosten komt te staan

Cv-ketel onderhoud is niet verplicht bij de aanschaf van een nieuwe cv-ketel, maar raden we wel altijd aan. Kies je voor het all-in cv-ketel onderhoudscontract, dan sluiten wij die voor je af bij Feenstra. Er geldt een minimale looptijd van 2 jaar. 

Cv-ketel kopen + onderhoud