Cv-ketel vergelijken

CVketel vergelijken, voordeliger kan niet!

CVketelvoordeel.nl biedt u topmerken combi cv-ketels voor een voordelige prijs. Alle cv-ketels worden standaard aangeboden met volledige installatie en een gratis thermostaat. U komt dus nooit voor verrassingen te staan. Wij bieden u merken als Remeha, Intergas en AWB.

U heeft al een Remeha Tzerra CW4 inclusief volledige montage voor €999,-!De beste keuze, wij helpen u graag en direct!

Een nieuwe cv-ketel kiezen is niet makkelijk. Bij het kiezen en vergelijken van de juiste cv-ketel, kunt u op de volgende specificaties letten:

  • levering van voldoende warm water voor bad of stortdouche
  • direct warm water uit de kraan
  • op meerdere plekken tegelijkertijd warm water kunnen gebruiken
  • energiezuinig verwarmen
  • snel warmte leveren door het hele huis
  • weinig onderhoud
  • klein formaat
  • prijs voor kopen en laten installeren van de hr-ketel

De beste cv-ketel voor uw woning ligt deels aan de grootte van uw huis en bijbehorende warmte behoefte. Bij het vergelijken van cv-ketels moet u hier rekening mee houden. Wat voor uw woning de beste ketel is adviseren wij u graag. 

De beste merken, voordeligste prijs!

Van de 3 grootste cv-ketel merken leveren we van ieder merk 3 modellen, daardoor kunnen we groots inkopen en de prijs zo laag mogelijk houden. Hierdoor betaalt u bij ons nooit teveel voor een verwarmingsketel! En de prijs is altijd inclusief volledige installatie.

Remeha Tzerra en Avanta al vanaf €1166,- inclusief installatie en thermostaat

Intergas vanaf €1089,- inclusief installatie en slimme thermostaat

Voordelen van kopen met een onderhoudscontract

Vanzelfsprekend heeft u 2 jaar lang 100% garantie op uw cv-ketel. Maar wilt u alle risico's uitsluiten, dan is het raadzaam om een cv-ketel onderhoudscontract af te sluiten. Deze bieden wij aan via onze partner Feenstra. Bij het all-inclusive onderhoudscontract krijgt u een hoge korting op de aanschafprijs van uw cv-ketel! Uw cv-ketel wordt één keer in de twee jaar onderhouden én u kunt 24/7 bij onze partner Feenstra terecht als u onverhoopt een storing aan de cv-ketel heeft. Het onderhoudscontract is aanbevolen, maar niet verplicht bij de aanschaf van een nieuwe cv-ketel.

Cv-ketel offerte vergelijken en advies

Voordat u een cv-ketel koopt is het logisch dat u ook bij andere aanbieders de producten bekijkt. CVketelvoordeel.nl gaat transparant te werk en wil u graag de scherpste aanbieding doen. Daarom kunt u bij ons uw cv-ketel offerte vergelijken. Zo bent u voor dezelfde soort ketel inclusief thermostaat en installatie altijd het voordeligste uit.

Uiteraard geven we u ook graag gratis vrijblijvend telefonisch advies over welke ketel het beste bij uw wensen en woningtype past. Bel: 088 8455 088.