Cv-ketels vergelijken

In onze webshop kan je de verschillende cv-ketels vergelijken. Je kunt daar filteren op merknaam, warmteklasse voor warm water en capaciteit kW voor verwarming. Wil je een goede vergelijking maken tussen cv-ketels, dan moet je op de volgende specificaties letten:

Cv-ketel merken vergelijken

Ons assortiment bestaat uit cv-ketels van de 3 grootste cv-ketel merken in Nederland; Remeha, Intergas en AWB. Hierdoor kunnen we groots inkopen en de prijs zo laag mogelijk houden, zodat je nooit teveel betaalt. Daarnaast is de prijs altijd inclusief installatie en thermostaat. Kiest u daarnaast ook voor een cv-ketel onderhoudscontract, dan krijgt u korting op de aanschafprijs. Bekijk hieronder onze top 3 modellen.

AWB ThermoMaster C-XV 25

Vanaf 1.063,00

Intergas Hreco 30, CW 4

Vanaf 1.149,00

Remeha Avanta 35c CW5

Vanaf 1.221,00

Cv-ketel advies

Een cv-ketel koop je niet elke dag. Wat voor jouw woning de beste cv-ketel is, hoeft voor je buurman niet zo te zijn. Kies je een cv-ketel uit in onze webshop, dan word je altijd nagebeld door onze adviseur. Tijdens dit gesprek wordt er nagegaan of de gekozen hr-ketel daadwerkelijk geschikt is voor jouw woning en bij je wensen past. Zo ben je verzekerd dat je de beste cv-ketel kiest voor jouw huishouden. Daarom adviseren wij je graag. Wij denken met je mee en helpen je aan de beste cv-ketel voor jouw huishouden.

Cv-ketel assortiment bekijken


Cv-ketel offerte vergelijken 

Voordat je een cv-ketel koopt is het logisch dat je ook bij andere aanbieders de producten bekijkt. Heb je van een andere cv-ketel aanbieder een offerte ontvangen voor een cv-ketel inclusief installatie? Dan legt CVketelvoordeel.nl je graag een concurrerende offerte voor. Zo ben je voor dezelfde cv-ketel inclusief thermostaat en installatie altijd het voordeligste uit.

Doe de offerte vergelijker