CVketelvoordeel.nl en Feenstra

Cv-ketel onderhoud Feenstra

CVketelvoordeel.nl biedt bij de verkoop van cv-ketels en thermostaten optioneel een onderhoudscontract van onze partner Feenstra aan. Zo heeft u de laagste prijs van Nederland voor een veilige gemonteerde cv-ketel met de 24/7 service van Feenstra. Zo draagt CVketelvoordeel.nl samen met onze partner Feenstra zorg voor een optimale werking van uw cv-installatie. Door het afsluiten van een all-in onderhoudscontract blijft uw cv-installatie in goede conditie, gaat hij langer mee en werkt hij energiezuiniger. 

Het cv-ketel onderhoudscontract Feenstra

Een cv-ketel zorgt ervoor dat u voorzien bent van warm water en verwarming van uw woning. Een storing in uw cv-ketel is daarom ongewenst. Om storingen aan uw cv-ketel te voorkomen en veiligheid te garanderen is onderhoud van groot belang. Regelmatig onderhoud voorkomt dat onderdelen van uw cv-ketel verroesten of onnodig slijten, waardoor de levensduur geoptimaliseerd kan worden. Daarnaast zorgt frequent onderhoud ervoor dat onnodig gasverbruik beperkt wordt en uw cv-ketel energiezuiniger is. Ten slotte is onderhoud ook van belang om gevaarlijke situaties, zoals koolmonoxide, te voorkomen. Bij CVketelvoordeel.nl koopt u niet enkel een ketel. Naast een veilige installatie van uw cv-ketel en de gratis thermostaat sluit u ook een onderhoudscontract af. Dit onderhoudscontract bieden wij aan in samenwerking met Feenstra. Voor deze service betaalt u €13,59 per maand en bent u voorzien van de volgende voordelen:

  Uw cv-installatie wordt periodiek (2-jaarlijks) onderhouden.
  Mocht u onverhoopt een storing krijgen, dan geldt: vóór 10 uur gemeld, dezelfde dag nog geholpen. 
  De onderhouds- en voorrijkosten zijn gedekt, waardoor u niet voor onverwachte kosten komt te staan.
  De materiaalkosten bij zowel storing als onderhoud zijn inbegrepen.
  Geen extra kosten als uurloon van de monteur bij een storing of onderhoud.
  Met het onderhoudscontract voorkomt u hoge reparatiekosten en komt u op een koude winterdag niet voor nare verrassingen te staan.

Kijk hier met welke energiezuinige ketels CVketelvoordeel.nl een onderhoudscontract van Feenstra aanbiedt:

 

Ons ketelaanbod