Honeywell thermostaten

Honeywell logoHoneywell is een wereldspeler op het gebied van meet- en regelsystemen voor een groot aantal toepassingen voor automatiserings- en beveiligingsoplossingen in industrie, woningen en gebouwen. Naast producten voor de meet- en regeltechniek ontwikkelt Honeywell producten voor de luchtvaart, de automobielindustrie, energie-opwekkingsystemen, speciale chemicaliën, kunststoffen en geavanceerde elektronische materialen. 

Het regelen van de temperatuur in woningen met behulp van thermostaten is van oudsher een van de belangrijke activiteiten waar Honeywell zich op richt. Wereldwijd is het bedrijf hierin met afstand marktleider. Ook voor de Nederlandse markt biedt Honeywell een breed scala aan thermostaten, uiteenlopend van een eenvoudige klokschakelaar (de bekende ronde regelthermostaat en de moderne opvolgers hiervan) tot en met geavanceerde systemen waarmee het mogelijk is volledig weersafhankelijk en per ruimte het klimaat te regelen. Datzelfde geldt voor de bediening: al naar gelang uw wensen kunt u de temperatuur en het klimaat handmatig regelen op de thermostaat of met een app vanaf uw smartphone of tablet.

Honeywell Round Modulation thermostaatHoneywell Round Modulation

De Honeywell Round Modulation thermostaat staat bekend om haar eenvoudige bediening en nauwkeurige warmteregeling. De Honeywell Round Modulation maakt gebruik van een OpenTherm protocol. Dit is een constante communicatie tussen de cv-ketel en de Honeywell thermostaat, waardoor de brandercapaciteit van de cv-ketel constant wordt aangepast aan de huidige verwarmingsbehoefte,. Dit resulteert in een accurate regeling van de kamertemperatuur en besparing van energie.

Honeywell Round Connected Modulation thermostaatHoneywell Round Connected Modulation

Gemakkelijk de verwarming aanzetten waar u ook bent en daarnaast slim en zuinig stoken? Kies dan voor de Honeywell Round Connected Modulation thermostaat.  De Honeywell Round Connected Modulation is een slimme thermostaat, die ook te bedienen is via de Total Connect Comfort-app op uw smartphone of tablet. Daarmee kunt u de verwarming bedienen waar en wanneer u maar wilt. De verwarming in huis wordt middels deze Honeywell slimme thermostaat zeer nauwkeurig geregeld door het OpenTherm protocol. De brandercapaciteit van de cv-ketel wordt constant aangepast aan de warmtebehoefte op dat moment. Zo zorgt u ervoor dat uw woning enkel verwarmd wordt wanneer u dit nodig acht en zo energie bespaart.

Honeywell thermostaten: veelzijdig, hoogwaardig en universeel toepasbaar

De rijke geschiedenis en achtergrond van Honeywell zorgt er mede voor dat er altijd een passende oplossing beschikbaar is, wat uw comfortwensen ook zijn en welke manier van regelen u ook kiest, Of u nu gebruik maakt van vloerverwarming, een open haard of meerdere zones afzonderlijk wenst te regelen. Het uitgebreide scala producten biedt voor iedere situatie en voor vrijwel iedere cv-installatie een product op maat. Met Honeywell regelt u uw huis op maat.


Bekijk hier alle Honeywell thermostaten