Intergas cv-ketels

Intergas logo

Intergas is een van de vooraanstaande Nederlandse producenten van verwarmingssystemen. Het bedrijf staat bekend om de productie van hoogwaardige en tegelijkertijd betaalbare hr-ketels. Het hoge rendement van de ketels gekoppeld aan de gunstige prijsstelling leverde de cv-ketels van Intergas al diverse keren het predikaat ‘Beste koop’ op in de testen van de Consumentenbond.

Best verkochte Intergas cvketel nu met gratis slimme thermostaat

Kies de juiste CW waarde voor je nieuwe Intergas CV-Ketel

Aanbod Intergas hr-ketels bekijken

Koop je Intergas CV-ketel bij CVketelvoordeel.nl

Bij cvketelvoordeel.nl bestel je een nieuwe Intergas ketel altijd inclusief volledige installatie. Vraag vandaag nog een gratis offerte aan. Wij helpen je graag verder!

Strenge controle verzekert kwaliteit Intergas-ketels

Eén van de bijzondere kenmerken van de cv-ketels van Intergas is het gebruik van de unieke dubbele twee-in-een warmtewisselaar. Deze gepatenteerde warmtewisselaar minimaliseert het warmteverlies en zorgt voor een optimale warmteoverdracht. Doordat het cv-water en het koude tapwater rechtstreeks door de warmtewisselaar stromen, koelen de rookgassen maximaal af en wordt de condensatiewarmte optimaal benut. Dit is uiterst voordelig, want het levert een zeer hoog rendement op.

Met een eigen ontwikkeling en productie levert Intergas producten en oplossingen volgens de hoogste kwaliteitsnormen om u van betrouwbare warmte te voorzien. Om de kwaliteit van iedere ketel te kunnen garanderen, past Intergas diverse strenge kwaliteitskeuringen toe. Iedere cv-ketel van Intergas is daardoor gegarandeerd goed en veilig. Met de aanschaf van een cv-ketel van Intergas bent u daarmee verzekerd van een betrouwbaar en hoogwaardig apparaat dat u de komende jaren van verwarming en warm water gaat voorzien. De ketels van Intergas bevatten een minimum aan onderdelen om de onderhoudskosten zoveel mogelijk te beperken. De betrouwbare techniek en duurzame materialen die worden gebruikt, garanderen een jarenlange probleemloze werking. Op de onderdelen geldt daarom een standaardgarantie van twee jaar. Op de warmtewisselaar is de garantie zelfs vijftien jaar. Met een Intergas cv-ketel krijgt u waar voor uw geld.

Bekijk hier alle Intergas cv-ketels