Meest gestelde vragen

Waarom moet ik voor CVketelvoordeel.nl kiezen?

CVketelvoordeel.nl is een bundeling van krachten van lokale professionele installateurs. Door kennis, kunde en mankracht te verenigen zijn wij in staat om een landelijke dekking en een groot inkoopvoordeel te realiseren. Hierdoor kunnen wij onze klanten een lage prijs bieden voor een veilig gemonteerde ketel. CVketelvoordeel.nl onderscheidt zich hiermee in de branche.

Hoe kan ik CVketelvoordeel.nl bereiken?

 • Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08:00 tot 18:00 uur op 088 8455 088.
 • U kunt ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
 • U neemt contact met ons op via de chatfunctie onderaan onze website.
 • Of mail ons direct op contact@cvketelvoordeel.nl

Welke materialen worden er bij een installatie van CVketelvoordeel.nl vervangen?

Bij CVketelvoordeel.nl koopt u niet alleen een ketel, maar ook een uitgebreide, volledige en veilige montage van uw nieuw cv-ketel. De volgende onderdelen zijn inbegrepen:

 • Expansievat
 • Gaskogelkraan
 • Vul- en aftapkraan
 • Inlaatcombinatie
 • Vulkraan met keerklep en beluchter
 • Vulslangset
 • Leidingwerk voor aansluiting op de cv-, gas-, water- en condensafvoerleidingen
 • Overstortventiel
 • Meenemen oude ketel bij vervanging

Lees hier meer over de volledige installatie als u een cv-ketel koopt.

Wat is de levensduur van een cv-ketel?

Een cv-ketel gaat gemiddeld 12 tot 15 jaar mee. Om de werking van uw cv-ketel te optimaliseren is regelmatig onderhoud van groot belang. Bij de aanschaf van een cv-ketel van CVketelvoordeel.nl sluiten wij optioneel een all-in onderhoudscontract van Feenstra voor u af. Op deze manier voorkomt u storingen en wordt onnodig energie- en gasgebruik beperkt.

Waarom verkopen jullie ook inclusief een onderhoudscontact? Er zit toch garantie op de ketel?

Er zit inderdaad garantie op de cv-ketel. Wij bieden de mogelijkheid om de cv-ketel inclusief onderhoudscontract te kopen, zodat u enerzijds eenmalig minder kwijt bent, anderzijds heeft u dan onderhoud en een 24/7 storingsdienst direct geregeld. Door dit onderhoudscontract heeft u:

  24/7 volledige storingsdienst

  Alle kosten en ongemakken tijdens onderhoud gedekt (denk aan materiaal-, voorrij- en arbeidskosten)

Na deze 2 jaar kunt u het onderhoudscontract kosteloos opzeggen met een opzegtermijn van een maand. Met een onderhoudscontract van onze partner Feenstra heeft u één aanspreekpunt voor garantie, storing, service en onderhoud. Ook wordt u bij storingen dezelfde dag nog geholpen zodat u nooit lang zonder warm water of verwarming komt te zitten. Lees hier meer over het optionele cv-ketel onderhoudscontract.

Kan ik ook alléén een thermostaat bestellen bij CVketelvoordeel.nl?

Nee, dit is niet mogelijk. Bij CVketelvoordeel.nl koopt u een compleet verwarmingspakket voor een vaste lage prijs bestaande uit een combiketel, thermostaat, veilige montage en optioneel een all-in onderhoudscontract van Feenstra. Bekijk hier alle thermostaten die Feenstra heeft.

Hoe kies ik een ketel die bij mij en mijn woning past?

De beste cv-ketel voor uw huishouden kiezen is niet altijd makkelijk. Het kiezen van de juiste ketel is afhankelijk van de grootte van uw woning én hoeveel comfort u wenst op het gebied van verwarming en warm water. Om de keuze voor de beste cv-ketel makkelijker te maken, hebben we een cv-ketel keuzehulp pagina aangemaakt, zodat u zelf de beste keuze kunt maken. Mocht u er niet uitkomen, neem dan contact met ons op via 088 8455 088 (op werkdagen tussen 08:00 en 18:00 uur). Samen zullen wij met u de stappen doorlopen om tot de beste oplossing te komen. 

Hoe kan ik een cv-ketel bestellen bij CVketelvoordeel.nl?

 • Via de website kiest u een ketel naar keuze.
 • Bij iedere ketel wordt een standaard thermostaat geleverd. Prefereert u een slimme thermostaat dan kunt u dit aangeven in uw bestelling.
 • Zodra uw bestelling naar ons is verzonden ontvangt u een orderbevestiging met daarin het verzoek om foto’s van uw huidige cv-installatie te plaatsen.
 • Wanneer onze experts de foto’s van uw huidige cv-installatie hebben beoordeeld, nemen wij zo spoedig telefonisch mogelijk contact met u op. In dit telefoongesprek nemen wij de gegevens van uw bestelling alsmede van uw huidige cv-installatie met u door.
 • Op de met u overeengekomen datum komt een installateur bij u langs om uw combiketel en thermostaat te installeren.
 • U kunt nu gaan genieten van de warmte van uw nieuwe cv-installatie.

Is het mogelijk dat er extra kosten bij mijn bestelling komen? 

Ja, dat is mogelijk. Om de veiligheid van u en uw woning te garanderen worden de foto’s van uw huidige cv-installatie beoordeeld door onze experts. Indien u momenteel geen hr-rookgasdoorvoer heeft of als er sprake is van een onveilige rookgasdoorvoer, dan kunnen onze experts besluiten dat er een nieuwe rookgasdoorvoer moet worden aangelegd. Hier zal een meerprijs van € 125,- voor in rekening worden gebracht. U zult hier tijdig van op de hoogte worden gesteld.

Wat zijn de betaalmogelijkheden bij CVketelvoordeel.nl?

Bij de bestelling van uw cv-ketel gaat u akkoord met een éénmalige machtiging voor CVketelvoordeel.nl en een machtiging voor het onderhoudscontract van Feenstra. Dit houdt in dat wij ná installatie automatisch het te betalen bedrag van uw rekening afschrijven. Uiteraard krijgt u hier een factuur voor. Heeft u ook gekozen voor het all-inclusive onderhoudscontract? Dan wordt er na de installatie per maand € 13,34 afgeschreven voor het cv-ketel onderhoud. U heeft hier dus geen omkijken naar.

Kan ik de bestelling annuleren?

Jazeker, u kunt de bestelling kosteloos annuleren tot het moment dat de monteur aan de installatie begint.

Wanneer wordt er afgeschreven?

Er wordt pas gebruik gemaakt van uw machtiging als de ketel naar tevredenheid is geplaatst en u warm water en warmte heeft. Voordat wij afschrijven:

 • Heeft u een gesprek gehad met onze experts of de ketel bij u past en of wij de ketel kunnen plaatsen
 • Heeft u daar nogmaals een bevestiging gehad
 • Heeft u een afspraak met onze monteur gemaakt
 • Heeft u de deur open gedaan voor onze monteurs. Tot dit moment kunt u kosteloos annuleren
 • Heeft de monteur de ketel geplaatst en in werking gesteld
 • Heeft u bij de monteur getekend voor juiste oplevering

Pas daarna geven wij de bank opdracht om het bedrag van uw rekening af te schrijven.

Wacht dus niet langer!

Cv-ketel kopen