Cv-ketel onderhoud

Een cv-ketel zorgt ervoor dat u voorzien bent van warm water en verwarming van uw woning. Een storing in uw cv-ketel is daarom ongewenst. Zelf kunt u uw cv-ketel onderhouden door de hr-ketel te ontluchten en bij te vullen. Daarnaast is het van belang ook regelmatig uw ketel te laten inspecteren en onderhouden door een gecertificeerd verwarmingsinstallateur.

Waarom kiezen voor cv-ketel onderhoud?

Regulier onderhoud aan uw cv-ketel:

. Voorkomt storingen
. Garandeert een veilige werking
. Verlengt de levensduur
. Beperkt onnodig gasverbruik

Kiest u bij CVketelvoordeel.nl voor een nieuwe cv-ketel mét onderhoudscontract, dan betaalt u minder dan als u de ketel koopt zónder onderhoudscontract.

Aanbod cv-ketels bekijken

Cv-ketel onderhoud CVketelvoordeel.nl

Samenwerking met Feenstra voor cv-ketel onderhoud

Bij CVketelvoordeel.nl koopt u niet enkel een ketel. Naast een veilige installatie van uw cv-ketel en de gratis thermostaat kunt u ook optioneel een onderhoudscontract afsluiten. Dit onderhoudscontract bieden wij aan in samenwerking met Feenstra. Voor deze service betaalt u €13,59 per maand en bent u voorzien van de volgende voordelen:

  Uw cv-installatie wordt één keer in de twee jaar onderhouden.
  Mocht u onverhoopt een storing krijgen, dan geldt: vóór 10 uur gemeld, dezelfde dag nog geholpen. 
  De prijs is all-in, waardoor u niet voor onverwachte kosten komt te staan.
  Met het onderhoudscontract voorkomt u hoge reparatiekosten en komt u op een koude winterdag niet voor nare verrassingen te staan.

Cv-ketel onderhoud is niet verplicht bij de aanschaf van een nieuwe cv-ketel. Kiest u voor het all-in cv-ketel onderhoudscontract, dan sluiten wij die voor u af bij Feenstra en geldt een minimale looptijd van 2 jaar, waarna het kosteloos per maand opzegbaar is. 

Cv-ketel kopen + onderhoud