Remeha cv-ketels

Remeha logo

Met een Remeha cv-ketel kies je voor innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid. De Remeha cv-ketels zijn de meest verkochte van Nederland. In ons assortiment hebben we de Remeha Tzerra Ace en Remeha Avanta modellen. 

Remeha cv-ketels vergelijken

Remeha Tzerra Ace cv-ketels

Remeha Avanta cv-ketels

****  Energiezuinig ****  Energiezuinig
****  Prestaties ***   Prestaties
****  Gemak ***   Gemak
*****Afmetingen ****  Afmetingen
Stelt u hoge eisen aan comfort en wilt u besparen op de ruimte in huis, energie en (onderhouds)kosten? De Tzerra Ace vraagt weinig en geeft veel. Vriendelijk geprijsd, degelijk gebouwd en doet wat hij moet doen: stil, efficiënt en zonder haperingen royaal en snel verwarming en warm water leveren. 
CW3 v.a. € 1216,-  CW3 v.a. € 1098,-
CW4 v.a. € 1167,-   Actie! CW4 v.a. € 1123,-
CW5 v.a. € 1264,- CW5 v.a. € 1221,-  De meest verkochte hr-ketel!

Overzicht alle Remeha ketels


Remeha Tzerra cv-ketelRemeha Tzerra Ace cv-ketels

De Remeha Tzerra Ace is de opvolger van de Remeha Tzerra Plus cv-ketels. Voor hoge eisen in comfort en besparing op de ruimte in huis, energie en (onderhouds)kosten kies je de Remeha Tzerra Ace. Hij is zo compact dat hij bijna overal te plaatsen is, is zuinig met energie en levert tegelijkertijd het comfort dat je van een grote cv-ketel zou verwachten. De Tzerra Ace is leverbaar in drie comfortklassen: CW3, CW4 of CW5. Het maakt niet uit hoe groot (of klein) je huishouden is en of de warm water vraag hoog is: de Tzerra Ace levert de warmte die u wenst. Altijd en overal. De cv-ketels zijn tevens gekozen tot de beste cv-ketels volgens de Consumentenbond 2018!


Remeha Avanta cv-ketelRemeha Avanta cv-ketels

De Remeha Avanta serie kenmerkt zich als een stil systeem die doet wat hij moet doen: het leveren van warm water en verwarming. Ook vanuit koude situaties wordt er snel warm water geleverd. Zo hoef je niet eerst water te laten stromen voor je het kunt gebruiken. Dit bespaart weer energie en geld. Niet voor niets is Remeha Avanta een van de meest verkochte ketels van Nederland. De Avanta serie is leverbaar in drie verschillende comfortklassen: CW3, CW4 en CW5. De Remeha Avanta CW5 is bij CVketelvoordeel.nl de meest verkochte cv-ketel!


Remeha cv-ketels: duurzaam en efficiënt

De technologische voorsprong die Remeha de afgelopen decennia opbouwde heeft zij tot op de dag van vandaag weten te behouden. Een eigen ontwikkelingslaboratorium met 70 engineers – het grootste van Nederland – verzekert Remeha ervan dat zij de meest slimme oplossingen blijft ontdekken. Een van de speerpunten daarbij is duurzaamheid. Om het milieu te sparen, werkt Remeha actief aan verwarmingssystemen die minder energie verbruiken en vooral ook minder schadelijke stoffen uitstoten. Op dat gebied zijn de afgelopen jaren door Remeha al grote stappen gezet.

De duurzaamheid en hoge efficiënte van de cv-ketels van Remeha zijn niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Het bewezen hoge rendement van de ketels in combinatie met de lage onderhoudskosten zorgt ervoor dat Remeha een van de meest economische oplossingen biedt om jouw huis van warmte en warm water te voorzien.

Tegenwoordig maakt Remeha deel uit van BDR Thermea, een grote producent op het gebied van verwarmingsapparatuur in Europa. De ontwikkeling en productie van cv-ketels voor de Nederlandse markt gebeurt nog altijd in eigen huis in de hoofdvestiging in Apeldoorn. Met een cv-ketel van Remeha kies je voor duurzame verwarming en warm water in uw huis.