Thermostaten bij een cv-ketel

Bij CVketelvoordeel.nl leveren wij niet alleen een cv-ketel van topkwaliteit, maar u krijgt ook gratis een thermostaat gemonteerd. Om de werking tussen de cv-ketel en de thermostaat te optimaliseren hebben wij voor u de beste combinaties samengesteld. Dit garandeert een goede technische afstemming met de cv-ketel, waardoor een hoger gebruiksrendement behaald kan worden. Bij CVketelvoordeel.nl bent u zo verzekerd van een energiezuinige cv-installatie.

De volgende cv thermostaten hebben wij voor u geselecteerd:

  • De Remeha Avanta cv-ketel is inclusief een Remeha qSense thermostaat.
  • De AWB ThermoMaster cv-ketel is inclusief een AWB ExaControl VM1 thermostaat.
  • De Intergas Kombi Kompakt HRE cv-ketel is inclusief een Honeywell Round Modulation thermostaat.
  • De Intergas Kombi Kompakt HReco cv-ketel is inclusief een slimme thermostaat Intergas Incomfort inclusief Honeywell Round Modulation.

Upgrade naar een slimme thermostaat

Prefereert u echter een slimme thermostaat die u gemakkelijk via een app op uw smartphone of tablet kunt bedienen, dan bent u bij CVketelvoordeel.nl ook aan het juiste adres. U kunt uw standaard thermostaat namelijk ook opwaarderen naar de mobiele Honeywell Round Connected Modulation slimme thermostaat of voor Intergas ketels de Intergas Incomfort inclusief Honeywell Round Modulation. Deze slimme thermostaten kunt u overal bedienen: vanuit uw luie stoel, maar ook wanneer u niet thuis bent. Dus ook wanneer u vergeten bent de verwarming uit te zetten, zijn deze thermostaten ideaal: u houdt altijd de controle over de temperatuur in uw woning. 

Remeha qSenseRemeha qSense thermostaat

Bij de Remeha Avanta cv-ketels voorzien wij u van een Remeha qSense kamerthermostaat. Met deze gebruiksvriendelijke thermostaat kunt u gemakkelijk handmatig de gewenste temperatuur instellen. De modulerende werking van de Remeha qSense zorgt voor een efficiënte werking van uw cv-ketel waardoor u eenvoudig energie kunt besparen. Bijkomend is deze thermostaat voorzien van een aantal nuttige functies. U kunt bijvoorbeeld zelf de regeling van de opwarmsnelheid en de maximale cv-water temperatuur instellen.

Voordelen van de Remeha qSense:

. Blauw verlicht LCD-display en eenvoudige besturing dmv één draai- en drukknop
. Tapwater ECO-functie
. Voeding via de bedrading, waardoor er geen batterijen nodig zijn

Kiest u een Remeha Avanta cv-ketel en geeft u de voorkeur aan een luxere thermostaat? Dan bieden wij de mogelijkheid om uw standaard thermostaat op te waarderen naar een volledig programmeerbare regelaar: de Remeha iSense. 

Remeha iSense thermostaatRemeha iSense

De Remeha iSense kamerthermostaat is een volledig programmeerbare regelaar. Deze thermostaat is uitgerust met uitgebreide instellingsmogelijkheden. Zo kiest u bijvoorbeeld zelf welke elementen (buitentemperatuur, gemeten temperatuur, waterdruk, etc.) u op het standaardscherm te zien krijgt. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om verschillende klokprogramma's of vakantieprogramma's in te stellen en schakelt de thermostaat automatisch over van winter- naar zomertijd en andersom.

Voordelen van de Remeha iSense:

. Blauw verlicht LCD-display en eenvoudige bediening met draai- en drukknopen 
. Drie gebruikersniveaus: eenvoudig, standaard en uitgebreid
. Storing- en servicemelder en openhaardfunctie

AWB ExaControl VM1AWB ExaControl VM1 thermostaat

Gaat uw voorkeur uit naar een AWB ThermoMaster cv-ketel, dan monteren wij bij u een AWB ExaControl VM1 thermostaat. Deze modulerende kamerthermostaat biedt verscheidene functionaliteiten die u snel en gemakkelijk naar uw eigen voorkeur kunt instellen. Tevens zorgt het display met cijfers en symbolen en de informatietoets ervoor dat deze thermostaat eenvoudig te gebruiken is voor iedereen.

Voordelen van de AWB ExaControl VM1:

. Praktische besturing door middel van één draai- en drukknop
. Vorstbeveiliging en comfortfunctie
. Weersafhankelijke regeling door middel van een buitenvoeler

Honeywell Round ModulationHoneywell Round Modulation thermostaat

Wanneer u kiest voor een Intergas Kombi Kompakt HRE cv-ketel, dan leveren wij u een Honeywell Round Modulation thermostaat. Deze thermostaat staat bekend om zijn eenvoudige bediening en nauwkeurige warmteregeling. Door de OpenTherm communicatieverbinding tussen de cv-ketel en de thermostaat wordt de brandercapaciteit van de ketel constant aangepast aan de huidige verwarmingsbehoefte, wat resulteert in een accurate regeling van de kamertemperatuur.

Voordelen van de Honeywell Round Modulation:

. Voeding via de bedrading, waardoor er geen batterijen nodig zijn
. Gemakkelijke bediening door middel van één grote draairing
. Ingebouwde branderstatus, storingsmelder en comfort stand

Intergas Incomfort app inclusief Honeywell Round Modulation Intergas Incomfort thermostaat

Wanneer u kiest voor een Intergas Kombi Kompakt HReco cv-ketel, dan leveren wij u een Honeywell Round Modulation thermostaat. De Incomfort is een app die aan te sluiten is op een Opentherm thermostaat, zoals de Honeywell Round Modulation. Hierdoor heeft u de voordelen van een slimme thermostaat: u kunt de thermostaat bedienen via de app en de prestaties van uw cv-ketel bekijken. Voordelen van de Intergas Incomfort: 

. Realtime inzicht prestatie ketel
. Op afstand de temperatuur regelen via de app op mobiele telefoon en tablet
. Inzicht in mogelijke storingen

Honeywell Round Connected Modulation

Honeywell Round Connected Modulation thermostaatGemakkelijk de verwarming aanzetten waar u ook bent en daarnaast slim en zuinig stoken? Kies dan voor de Honeywell Round Connected Modulation thermostaat. Deze digitale kamerthermostaat regelt de temperatuur in uw woning zeer nauwkeurig door middel van het OpenTherm protocol. De brandercapaciteit wordt constant aangepast aan de warmtebehoefte op dat moment. Via de Total Connect Comfort-app kunt u de Honeywell Round Connected Modulation bedienen waar en wanneer u dat wilt. Zo kunt u ervoor zorgen dat de woning enkel verwarmd wordt wanneer dit nodig is, wat jaarlijks energie bespaart.

Voordelen van de Honeywell Round Connected Modulation:

. Schermverlichting en voeding via de bedrading, waardoor er geen batterijen nodig zijn
. Eenvoudige bediening via uw smartphone of tablet via de app
. Branderstatus, storingsmelder en optimaal comfort stand