Cv-ketel kopen inclusief installatie

Cv-ketel kopen inclusief volledige installatie zonder verrassingen!

Bij Cvketelvoordeel.nl koopt u niet enkel een hr-ketel, u ontvangt een compleet verwarmingspakket!

Dit houdt in:

  • de cv ketel wordt geleverd met een (slimme) thermostaat 
  • de cv ketel wordt door een gecertificeerde monteur aangesloten
  • de rookgasafvoer wordt gecontroleerd, het expansievat vervangen en de oude ketel
  • gedemonteerd en meegenomen.

De monteurs-, voorrij- en materiaalkosten zitten allemaal bij de prijs inbegrepen. Met onze vooraf besproken all-in prijs komt u nooit voor verrassingen te staan.

Voordelen CVketelvoordeel.nl

. A-merk hr-ketels van Remeha, Intergas en AWB

. Installatiedatum binnen 48 uur mogelijk

. Montage en aansluiting altijd inclusief! 

. Betrouwbare monteurs die werken volgens strenge veiligheidsnormen

. Webshop Keurmerk voor veilig winkelen

Korting op uw aanschafprijs

Vanzelfsprekend heeft u 2 jaar lang 100% garantie op uw ketel. Maar wilt u alle risico's uitsluiten, dan is het raadzaam om een cv-ketel onderhoudscontract af te sluiten. Deze bieden wij aan via onze partner Feenstra. Bij het all-inclusive onderhoudscontract krijgt u een hoge korting op de aanschafprijs van uw cv-ketel! Ook wordt uw ketel één keer in de twee jaar onderhouden én kunt u 24/7 terecht als u onverhoopt een cv-ketel storing heeft. Het onderhoudscontract is aanbevolen, maar niet verplicht bij de aanschaf van een hr-ketel.

Cv-ketels vergelijken

AWB ThermoMaster C-XV 25

Vanaf 1.113,00

Intergas Hreco 30, CW 4

Vanaf 1.199,00

Remeha Avanta 35c CW5

Vanaf 1.271,00

Aanbod cv-ketels bekijken

Gecertificeerde monteurs voor veilige werking

Cv-ketel kopen inclusief installatieVoordat de installatie zover is wilt u natuurlijk de beste begeleiding bij het bestellen en aankopen van een cv. De keuze van een model kan al behoorlijk van belang zijn. U wilt een model dat perfect aansluit bij de mogelijkheden van uw woning en zo rendabel mogelijk is. Met een goed ingestelde cv bespaart u energie.

Bij de installatie van uw cv-ketel komt meer kijken dan het ophangen van de kast en het aandraaien van wat leidingen. De combiketel is een apparaat waarbij elektriciteit, gas en water samenkomen en het is dan ook noodzakelijk hier de beste gecertificeerde monteurs op te zetten. De monteurs weten welke cv’s er in omloop zijn en hoe zij deze technisch verantwoord kunnen aansluiten.

Als u ervoor kiest een ‘beunhaas’ of een niet-gecertificeerde monteur in te zetten bestaat er het risico dat u cv niet exact aangesloten wordt en u dus onnodig energie verliest. Daarnaast is er het risico dat bepaalde (gas)leidingen niet juist aangesloten zijn of dat er koolstofmonoxide vrijkomt. Levensbedreigende situaties die te voorkomen zijn met een gecertificeerde monteur.