Wie is CVketelvoordeel.nl?

Steeds meer consumenten kopen hun producten, waaronder ook cv-ketels en thermostaten, het liefst online. Een aantal lokale professionele installateurs is zo op het idee gekomen hun krachten te bundelen en een webwinkel voor cv-installaties te openen: CVketelvoordeel.nl. Door kennis, kunde en mankracht te verenigen zijn wij in staat om een landelijke dekking en een groot inkoopvoordeel te realiseren. Hierdoor kunnen wij onze klanten een lage prijs bieden voor een veilig gemonteerde ketel. CVketelvoordeel.nl onderscheidt zich hiermee in de branche.

Samenwerking met Feenstra

FeenstraNaast de verkoop van cv-ketels en thermostaten bieden wij klanten een onderhoudscontract van onze partner Feenstra aan. Bij CVketelvoordeel.nl staat veiligheid hoog in het vaandel. Cv-installaties worden dan ook volgens de strenge normen gemonteerd door professionals. Dit houdt in dat uw cv-ketel en thermostaat veilig gemonteerd worden en daarnaast direct gebruiksklaar zijn. Tevens kunt u optioneel uw cv-installatie periodiek onderhouden en worden storingen zo snel mogelijk verholpen door de 24/7 service van Feenstra. Zo voorkomt u hoge reparatiekosten en komt u op een koude winterdag niet voor nare verassingen te staan.

Passend ketelaanbod voor scherpe prijs

CVketelvoordeel.nl levert drie varianten ketels: CW3, CW4 en CW5. De montage hiervan wordt uitgevoerd door professionele installateurs. Door deze werkwijze kunnen wij iedere klant een passende ketel aanbieden tegen een scherpe prijs. Bij CVketelvoordeel.nl vinden wij het belangrijk om onze klanten inzicht te geven in wat hen te wachten staat. Transparantie, eerlijkheid en betrouwbaarheid zijn onderdeel van onze kernwaarden. Door een visuele inspectie door middel van foto’s en het telefoongesprek dat hierop volgt maken wij van tevoren duidelijk wat u tijdens de installatie kunt verwachten. 

Keurmerk Webshop: veilig en betrouwbaar

CVketelvoordeel.nl is aangesloten bij Keurmerk Webshop. Dat betekent voor u dat:

 U veilig kunt betalen
 U zeker weet bij welk bedrijf u winkelt
 Uw privacy gewaarborgd is
 Er sprake is van een onafhankelijke geschillenbemiddeling
 De Keurmerk-code door een winkel moet worden nageleefd
 U een afkoelingsperiode van 14 dagen heeft

Met andere woorden, dat u veilig en betrouwbaar kunt winkelen bij CVketelvoordeel.nl.

Team CVketelvoordeel.nl

Het team van CVketelvoordeel.nl staat voor u klaar!

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn kunt u ons op werkdagen van 10:00 tot 16:00 uur bereiken via 06 18 99 31 27. U kunt ook ons contactformulier invullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Ook voor gratis en vrijblijvend advies!

Maak kennis met Cor, Paul, Nanette en Ronald!

 

Aanbod cv-ketels